Recept 05 (0 stemmen)

Kabeljauw met kruidenkorst van oude Postelse brokkelkaas

Dit is een recept van

tijd
40 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Cutter alle ingrediënten voor de kruidenkorst (vanaf peterselie) in de blender en breng op smaak met peper en zout.
  2. Kruid de vis met peper en zout. Strijk de vis in met de kruidenmengeling en plaats in de oven. Laat de vis garen gedurende 8 à 10 minuten op 180°C. Laat nadien eventueel verder garen onder de grill.
  3. Stoof de sjalotringen aan in geklaarde boter en laat goed bruin worden.
  4. Blus met het Postelbier en laat het helemaal verdampen.
  5. Voeg de kippenjus toe en voeg eventueel wat maïszetmeel toe om te binden.
  6. Kruid af naar smaak met peper en zout.
  7. Schik de vis in een diep bord. Dresseer de saus rondom.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie