Kabeljauw met kruidenkorst van oude Postelse brokkelkaas

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Cutter alle ingrediënten voor de kruidenkorst (vanaf peterselie) in de blender en breng op smaak met peper en zout.
  2. Kruid de vis met peper en zout. Strijk de vis in met de kruidenmengeling en plaats in de oven. Laat de vis garen gedurende 8 à 10 minuten op 180°C. Laat nadien eventueel verder garen onder de grill.
  3. Stoof de sjalotringen aan in geklaarde boter en laat goed bruin worden.
  4. Blus met het Postelbier en laat het helemaal verdampen.
  5. Voeg de kippenjus toe en voeg eventueel wat maïszetmeel toe om te binden.
  6. Kruid af naar smaak met peper en zout.
  7. Schik de vis in een diep bord. Dresseer de saus rondom.

Advertentie

Reacties (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?