Kabeljauw met kruidenkaas en mosterd in papillot
Een heerlijk visgerecht in minder dan een halfuurtje? Jawel: met dit visrecept tover je in 1-2-3 een kruidige kabeljauw in papillot van je bbq of uit je oven.
30 min
Ingrediënten voor 4 personen
- 4 kabeljauwfilets van +/- 150 g
- 100 g kruidenkaas met bieslook
- Franse graanmosterd
- 3 tomaten, in plakken
- 1 prei, in ringen
- 1 el verse tijm
- 1 el Solo Vloeibaar
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 180° C.
- Scheur vier vierkante stroken aluminiumfolie af.
- Smeer het midden van elke strook aluminiumfolie in met Solo Vloeibaar en leg de kabeljauw erop.
- Smeer elke kabeljauwfilet in met een dun laagje graanmosterd.
- Beleg de filets met plakjes tomaat en preiringen. Schep er een eetlepel kruidenkaas bovenop en werk af met blaadjes tijm.
- Breng het geheel op smaak met peper en zout en vouw de aluminiumfolie goed dicht.
- Gaar de vis 15 minuten in de voorverwarmde oven.
- Serveer met gekookte krielaardappeltjes.
Tip
deze zomerse vispakketjes kan je ook perfect op je barbecue klaarmaken. Een kwartiertje garen op de hete grill en klaar!
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?