Kabeljauw met kruidenkaas en mosterd in papillot

Een heerlijk visgerecht in minder dan een halfuurtje? Jawel: met dit visrecept tover je in 1-2-3 een kruidige kabeljauw in papillot van je bbq of uit je oven.

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180° C.
  2. Scheur vier vierkante stroken aluminiumfolie af.
  3. Smeer het midden van elke strook aluminiumfolie in met Solo Vloeibaar en leg de kabeljauw erop.
  4. Smeer elke kabeljauwfilet in met een dun laagje graanmosterd.
  5. Beleg de filets met plakjes tomaat en preiringen. Schep er een eetlepel kruidenkaas bovenop en werk af met blaadjes tijm.
  6. Breng het geheel op smaak met peper en zout en vouw de aluminiumfolie goed dicht.
  7. Gaar de vis 15 minuten in de voorverwarmde oven.
  8. Serveer met gekookte krielaardappeltjes.

Tip

deze zomerse vispakketjes kan je ook perfect op je barbecue klaarmaken. Een kwartiertje garen op de hete grill en klaar!

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?