Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Voorbereiding:
  2. (10 min.)
  3. - Snij het preiwit in schuine stukken van 2 cm en het groen van de preien grof.
  4. - Wrijf de ongeschilde krielaardappelen schoon onder koud water. Snij horizontaal in 2.
  5. Bereiding:
  6. 50 min.
  7. 1 Verwarm de oven voor op 180 °C.
  8. 2 Verhit de olijfolie in een braadpan en bak het preiwit 5 min. goudbruin. Kruid met peper en zout.
  9. 3 Doe het gebakken preiwit samen met de krielaardappelen, het gepelde knoflook en de tijm in een ovenschaal. Kruid met peper en zout en zet 20 min. in de
  10. voorverwarmde oven.
  11. 4 Kook ondertussen het groen van de prei 15 min. in de visbouillon. Mix tot een gladde puree. Hou warm.
  12. 5 Leg de kabeljauwhaasjes tussen de krielaardappelen en kruid met peper en zout. Zet nog 20 min. in de oven.
  13. Afwerking:
  14. Verdeel de preipuree over diepe borden en schik er het preiwit, de krieltjes en de vis op. Werk af met 2 zongedroogde tomaten.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?