Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Spoel de kabeljauwfilets en dep droog, kruiden met pezo.
  2. Draai ze in de bloem en tik de overtollige bloem af.
  3. Verhit 2 el solo in een anti-kleefpan en bak de filets langs elke kant gedurende een zestal minuten.
  4. Als de filets gaar zijn, leggen wij ze in een ovenschaal en houden ze warm in een lauwe oven.
  5. Rits de dragonblaadjes van de takjes en hak grof.
  6. De pan die we voor de vis hebben gebruikt mag opnieuw op het fornuis, en we gieten er de room bij.
  7. Doe de helft van de gehakte dragon bij de room, en laat een 10 tal minuten zachtjes inkoken.
  8. Als de saus lichtjes is gebonden mag de pan van het vuur.
  9. Werk de saus af met een eetlepel mosterd en de tweede helft van de dragonblaadjes, afkruiden met pezo.
  10. Om een mooie gladde saus te bekomen smelten wij nog een klontje hoeveboter in de saus.
  11. Leg de filets op warme borden, nappeer met de saus en dien op met gekookte aardappelen.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?