Kabeljauw in witte wijn

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Pel en plet de teentjes look. Was de venkelknol en snijd in reepjes. Halveer de paprika's, verwijder de zaadjes, en snijd in repen. De chilipeper halveren, de zaadjes verwijderen en fijnsnijden.
  2. Smelt de solo in een pan. Voeg look, paprika en chilipeper toe en bak 5 minuten. Voeg de schil en het sap van de 1/2 sinaasappel toe, wijn, pezo en breng aan de kook.
  3. Doe de vis in de pan en doe het deksel er op. Zet het vuur lager en laat gedurende 10 minuten pruttelen, tot de vis gaar is. Kruid met wat pezo.
  4. Verdeel de vis over vier voorverwarmde borden. Schep de groenten en de saus rond de vis. Garneer het geheel met basilicumblaadjes en warme sinaasappelschijfjes.
  5. Serveer met gekookte aardappelen

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door Solo op 03 juli 2012 om 13u43

Dank je wel voor de vraag . Wij denken dat je die net voor de vis in de pan moet doen. Misschien kan Victor S. dit nog even toelichten omdat hij het recept heeft gepost? Victor S., kan je dit even aanvullen?

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?