Recept 55***** (1 stem)

kaastaart

Dit is een recept van

tijd
110 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. 1.Laat de kwark goed uitlekken.Splits de eieren en klop de dooiers luchtig met de suiker.
  2. Doe het limoensap erbij.Meng er vervolgens de room,kaas,het citroensap en de bloem erbij.
  3. 2.Klop de eiwitten stijf en spatel ze voorzichtig door het kaasmengsel.Giet het beslag in een beboterde en bebloemde springvorm en bak 1 u in een voorverwarmde oven op 165°C.
  4. 3.Laat de kaastaart afkoelen in de oven met de deur op een kier.Serveer met de coullis.

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Theoke_1 op 29 augustus 2008 om 13u05

je bent goed bezig, doe zo verder.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie