Recept 55***** (1 stem)

kaastaart

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Desserts

tijd
35 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Klop de boter romig
  2. Meng er de poedersuiker door en klop er het ei onder
  3. Voeg de bloem toe en meng met de vingers tot je een kruimelig deeg bekomt
  4. Vorm een bal,wikel in plasticfolie en laat een half uur rusten in de koelkast
  5. Strijk een springvorm van 24 cm diameter in met boter en bekleed met het uitgrolde deeg. Prik enkele gaatjes in de bodem en zet terug in de koelkast
  6. Verwarm de oven voor op 170°
  7. Meng het puddingpoeder met de kristalsuiker. Roer er de platte kaas, de mascarpone en de eierdooiers door
  8. Voeg de ongeklopte room toe
  9. Klop de eiwitten tot schuim met de vanillesuiker
  10. Spatel het schuim door het kaasbeslag
  11. Pel en halveer de banaantjes, wentel ze door wat suiker en schik ze op de taartbodem
  12. Stort er het kaaasbeslag op en bak de taart ongeveer 1 uur in de voorverwarmde oven
  13. Haal uit de vorm en laat volledig afkoelen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie