Recept 45**** (1 stem)

Kaastaart met peren compot

Dit is een recept van

tijd
80 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Voorbereiding
  2. Maak peren compot met de suieker en de peren
  3. Week de gelatine blaadjes in koud water
  4. Warm de room op tot het net kookt en zet dan het vuur af.
  5. Doe er daarna de geweekte gelatine in en laat oplossen en ff afkoelen.
  6. De bereiding,
  7. Klop het eiwit op met de helf van de suiker.
  8. Met de ander helft van de suiker kloppen we de dooiers ,daarna voegen we de plattekaas,bloem bij en als laatste gieten we voorzichtig de room bij terwijl we blijven kloppen.
  9. Als laatste SPATELEN we er de geklopte eiwitten onder.
  10. Leg nu het deeg in je bakvorm doe er een laag compot op als boden men dan het plattekaasbeslag bovenop.
  11. Bak dit alles voor 1 uurtje
  12. Eerst 30min op 180 C en daarna nog verlagen we de temperatuur naar 150-160C
  13. Haal de taart uit en laat hem af koelen in de vorm in de koelkast

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie