KAASTAART MET BRAAMBESSEN

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. KLOP DE EIEREN OP MET DE SUIKER,DE YOGHURT EN DE VERSE KAAS TOTDAT JE EEN VLOEIEND ,HOMOGEEN MENGSEL KRIJGT.
  2. VOEG ER DAN BEETJE BIJ BEETJE DE GEZEEFDE BLOEM BIJ.
  3. VERWARM DE OVEN VOOR OP 170°C.
  4. BEBOTER EEN TAARTVORM EN GIET ER HET DEEG IN.LAAT 20 MIN.BAKKEN IN DE OVEN.CONTROLEER DE GARING DOOR MET DE PUNT VAN EEN MES IN HET DEEG TE PRIKKEN.
  5. HET MIDDEN VAN DE TAART MAG NIET VOLLEDIG DOORBAKKEN ZIJN .
  6. WEL GAAR ,MAAR NIET VOLLEDIG UITGEBAKKEN.
  7. HAAL DE TAART UIT DE OVEN EN LAAT AFKOELEN.
  8. VERSIER MET DE BRAAZMBESSEN.
  9. SMAKELIJK
  10. PS:JE KAN OOK AARDBEIEN OF ANDERE BESSEN GEBRUIKEN

Advertentie

Reacties (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?