use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Kaastaart
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Kaastaart

Kaastaart

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    45 min
  • Kooktijd
    40 min
  • Porties
     
    8 porties

Ingrediënten
 

  • 250 g bloem
  • 200 g suiker
  • 75 g Solo
  • 2 eieren
  • 1.5 dl rum
  • 3 appels
  • bloemsuiker
  • 500 g verse kaas
  • 30 g gekonfijte sinaasappel
  • 75 g rozijnen
  • 6 eieren

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Meng 125 g suiker met de bloem, Solo en 2 eieren en laat rusten.
  2. Laat de rozijnen weken in de rum.
  3. Pel en ontpit de appels en snij ze met de gekonfijte sinaasappel in zeer kleine stukjes.
  4. Meng ze met de kaas, de eierdooiers en de rest van de suiker tot een glad deeg.
  5. Roer er de rozijnen met de rum bij.
  6. Klop de eiwitten zeer stevig op en spatel ze erbij.
  7. Doe het deeg in de bakvorm en giet er de bereiding met de kaas in.
  8. Schuif in een op 180° voorverwarmde oven en laat 40 minuten bakken.
  9. Laat afkoelen en werk af met de bloemsuiker.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.