Kaassoufflé

5 (5)
25 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Smelt de Solo en roer er de bloem bij.
  2. Voeg de melk toe en laat onder voortdurend roeren op een zacht vuur indikken.
  3. Breng op smaak met peper en zout en nootmuskaat. Spatel er de kaas onder.
  4. Splits de eieren en voeg de dooiers toe.
  5. Klop de eiwitten zeer stevig op en spatel ze erbij.
  6. Giet in soufflévormpjes en laat 10 minuten in een op 200° C voorverwarmde oven garen.

Advertentie

Reacties (2)

Gepost door Solo op 11 december 2012 om 18u14

Dank je wel voor de opmerking . Je moet inderdaad de saus heel traag op een zacht vuur laten indikken om niet te snel een kleverige massa te bekomen.

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?