Kaassalade Padan

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. De selder rauw laten en in fijne stukjes snijden , afspoelen in vergiet .
  2. Erwtjes openen en bij in vergiet doen ,spoelen.
  3. De kaas in kleine blokjes snijden.
  4. De tonijn openen en vocht verwijderen ,in (grootgenoeg) glazen kom doen en verbrokkelen.
  5. Hieraan toevoegen ,selder,kaas,erwtjes en fijgesneden peterselie en bieslook.
  6. Kruiden naar smaak toevoegen en alles vermengen met mayonaise !!!!
  7. Lekker om in de koelbox mee te nemen op picknick ,met stokbrook !!!
  8. Maar thuis smaakt het ook hoor!!! Je kan dit ook gebruiken om tomaten (koud) mee te vullen!!

Solo nieuwsbrief

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?