Recept 05 (0 stemmen)

Kaassalade Padan

Dit is een recept van

tijd
20 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. De selder rauw laten en in fijne stukjes snijden , afspoelen in vergiet .
  2. Erwtjes openen en bij in vergiet doen ,spoelen.
  3. De kaas in kleine blokjes snijden.
  4. De tonijn openen en vocht verwijderen ,in (grootgenoeg) glazen kom doen en verbrokkelen.
  5. Hieraan toevoegen ,selder,kaas,erwtjes en fijgesneden peterselie en bieslook.
  6. Kruiden naar smaak toevoegen en alles vermengen met mayonaise !!!!
  7. Lekker om in de koelbox mee te nemen op picknick ,met stokbrook !!!
  8. Maar thuis smaakt het ook hoor!!! Je kan dit ook gebruiken om tomaten (koud) mee te vullen!!

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?