Recept 05 (0 stemmen)

Kaasquiche

Dit is een recept van

tijd
60 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Rol het bladerdeeg uit en snij het af in de gewenste maat, leg het met het bakpapier in de bakvorm en prik kleine gaatjes in de bodem.
  2. Snij de Père Joseph en de Passendale in fijne stukjes.
  3. Verwarm de oven voor op 180°.
  4. Zet de melk samen met 75 gr bloem op het vuur, roer door elkaar tot alles kookt en zorg dat er geen klonters meer inzitten.
  5. Voeg de twee kazen toe aan de melk en de bloem en blijf roeren, neem het kokende kaasmengsel pas van het vuur als alles goed vermengd is.
  6. Breek de eieren in een kom en voeg daar de room aan toe, kruid het geheel met pezo en nootmuskaat.
  7. Voeg tenslotte de twee mengsels bij elkaar en giet alles op het bladerdeeg in de vorm, bestuif het lichtjes met bloem.
  8. Plaats de quiche in een voorverwarmde oven gedurende 45 tot 50 minuten.
  9. Laat dan afkoelen, snij er een punt uit en werk het bord af met enkele streepjes honing en grof gehakte noten naar keuze.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?