Recept 05 (0 stemmen)

Kaaspuree met rucola. Weer eens wat anders

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Een romige aardappelpuree met kaas en rucola.
  2. Schil de aardappelen, snij ze in gelijke stukken en leg ze in een kookpan. Schenk er water bij totdat de aardappelen helemaal onderwater staan.
  3. Breng het water aan de kook. Laat de aardappelen 15-20 minuten koken. Giet ze af en doe de aardappelen terug in de pan.
  4. Snij de boter in blokjes en voeg toe aan de aardappelen. Schenk de melk erbij en voeg de kaas toe.
  5. Gebruik een pureestamper om de aardappels tot puree te stampen. Breng op smaak met zout en peper.
  6. Gebruik een ring om de puree in een ronde vorm op het bord te krijgen, of schep hem gewoon op borden. Serveer de puree met rucola erop.
  7. BRON : Yummy in my tummy

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door vertrisje op 06 januari 2014 om 16u21

hoi ltc;simpel maar heerlijk grt

Gepost door Love to Cook op 06 januari 2014 om 16u57

Hallo vertrisje, Simpel kan inderdaad ook lekker zijn. De puree zo opgediend oogt ook nog erg mooi. Groetjes Simpel kan ook lekker zijn.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie