Kaaspuree met rucola. Weer eens wat anders

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Een romige aardappelpuree met kaas en rucola.
  2. Schil de aardappelen, snij ze in gelijke stukken en leg ze in een kookpan. Schenk er water bij totdat de aardappelen helemaal onderwater staan.
  3. Breng het water aan de kook. Laat de aardappelen 15-20 minuten koken. Giet ze af en doe de aardappelen terug in de pan.
  4. Snij de boter in blokjes en voeg toe aan de aardappelen. Schenk de melk erbij en voeg de kaas toe.
  5. Gebruik een pureestamper om de aardappels tot puree te stampen. Breng op smaak met zout en peper.
  6. Gebruik een ring om de puree in een ronde vorm op het bord te krijgen, of schep hem gewoon op borden. Serveer de puree met rucola erop.
  7. BRON : Yummy in my tummy

Advertentie

Reacties (1)

Gepost door vertrisje op 06 januari 2014 om 17u21

hoi ltc;simpel maar heerlijk grt

Gepost door Love to Cook op 06 januari 2014 om 17u57

Hallo vertrisje, Simpel kan inderdaad ook lekker zijn. De puree zo opgediend oogt ook nog erg mooi. Groetjes Simpel kan ook lekker zijn.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?