Altijd weten wat je gaat eten?
KAASBOLLETJES
Bereidingswijze
- laat de boter smelten in een pan en doe er de bloem bij, roer goed tot een roux, die je even laat drogen
- kruid de melk met peper, zout, en nootmuskaat, roer goed om. giet de melk op de hete roux, en roer goed op het vuur
- doe er als de saus goed gebonden is, de kaas bij en roer tot die volledig gesmolten is
- stort het kaasmengsel, op een ingeoliede bakplaat of ini een ondiepe schaal, dek af met plasticfolie, en laat een nachtje opstijven in de koelkast
- rol balletjes van het opgesteven kaasmengsel, of snij vierkanten
- klop de eiwitten los met een scheutje olie, en haal er de kroketjes door, wentel door paneermeel
- bak de bolletjes in de frituurpan op 170°C
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?