Recept 55***** (1 stem)

kaas-tomaten deegflapje

Dit is een recept van

tijd
35 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Snij het bladerdeeg in lapjes van 10x10cm.
  3. Neem steeds twee plakjes, smeer die in met olie en druk die in een ingevette muffinvorm. Laat de lapjes deeg een beetje over de rand uitsteken.
  4. Snij de uien in dunne ringen en fruit ze even in de boter.
  5. Was de tomaten, snij ze in blokjes.
  6. Snij de kaas in kleine blokjes en meng die met uien en tomaten en bestrooi met italiaanse kruiden.
  7. Vul de deegbakjes met dit mengsel en leg de deeglapjes er losjes op.
  8. Bak ze in de oven op 200°C gedurende 10 minuten tot ze mooi bruin en knapperig zijn.
  9. neem uit de oven en leg er een blaadje basilicum op.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie