Recept 45**** (2 stemmen)

Kaas & gehakt broodjes

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Hoofdgerecht gehakt

tijd
50 min
prijs
Lage kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200°. In een grote kom mengen we het gehakt met de gemalen kaas, het paneermeel en de 2 geklutste eieren. We kruiden het geheel bij met pezo en kneden er vier gelijke porties van. Vervolgens rollen we er worsten van die we op de vellen bladerdeeg leggen die we toerollen. We leggen de rolletjes bladerdeeg met de naad naar beneden op een met bakpapier bedekte ovenplaat en maken er met een mes aan de bovenkant dwarse inkepingen in. We kloppen het eigeel lichtjes op en smeren er de rolletjes bladerdeeg mee in. We bakken de kaas-gehaktbroodjes in de voorverwarmde gedurende 25-30 minuten tot ze goudbruin zien. We serveren de broodjes warm met een fris slaatje en stukjes tomaat, als voorgerecht of koud als snack.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie