use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Jonge spinazie met roodbaarsfilet
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Jonge spinazie met roodbaarsfilet

Jonge spinazie met roodbaarsfilet

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 4 roodbaarsfilets
  • Solo Vloeibaar
  • 1 doosje trostomaatjes
  • grof zout
  • scheutje olijfolie
  • 1 ciabatta
  • 1 teentje look
  • 2 sjalotten
  • 2 zakken jonge, voorgewassen spinazie
  • nootmuskaat

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Verwarm de oven voor op 80°C.
  2. Bak de roodbaarsfilets aan beide kanten zo’n 4 minuten in een pan met 2 à 3 eetlepels Solo Light Vloeibaar.
  3. Doe de tomaatjes op een bakplaat. Besprenkel ze met wat grof zout en olijfolie. Laat ze in de oven, gedurende 4 uur drogen.
  4. Snijd van de ciabatta zeer dunne sneden en bak die in een pan met een eetlepel Solo Vloeibaar, peper en zout, opdat ze mooi glazig en krokant worden.
  5. Pel en snipper een sjalot en stoof die in een pan met een eetlepel Solo, voeg de jonge spinazie toe en kruid met peper, zout en nootmuskaat. Prik het teentje look op een vork en gebruik dit om de spinazie (die je hooguit 2 minuten laat bakken) om te roeren.
  6. Leg de spinazie (zonder het teentje look) op de ciabatta en daarbovenop de gebakken roodbaarsfilets. Decoreer ten slotte met de halfgedroogde trostomaatjes.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.