Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snij het kippenvlees in stukjes, bestrooi het met peper en zout.
  2. Sperziebonen afnemen, in stukken van ca. 5 cm breken en ca. 15 minuten stomen.
  3. Verhit olie in een grote pan, bak de kipstukjes snel bruin, schep ze uit de pan.
  4. Bak ui, knoflook en gember glazig.
  5. Doe de rijst, cayennepeper en kaneel erbij, schep goed om.
  6. Roer tomaat, laurierblaadje en bouillon erdoor, breng aan de kook.
  7. Voeg de kip en sperziebonen toe en dek de pan af.
  8. Laat zachtjes koken tot de rijst gaar is.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?