Recept 05 (0 stemmen)

JO Geroosterde groenten

Dit is een recept van

tijd
70 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Breng in een pan ruim water met zout aan de kook.
  2. Was de pastinaak en snijd in de lengte in parten. Snijd de pompoen in parten van ca.1 cm dik. (Schillen is niet nodig). Pel en verwijder de harde, vlezige buitenbladeren van de venkel en snijd de knollen elk in 6 parten. Pel de knoflook en halveer de tenen. Halveer de tomaten. Blancheer pastinaak en venkel ca. 4 min. net gaar in het kokende water en giet af.
  3. Verdeel de groenten, knoflook en tomaat door elkaar in ovenschalen, besprenkel royaal met olijfolie en bestrooi met peper en zout. Rooster in ca. 45 min. gaar en lichtgekleurd. Keer ze na ca. 30 min.

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Mgke op 26 september 2012 om 15u57

Gebruik makend van de vergeten groenten.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie