javaanse koolstamppot

Ingrediënten voor 3 personen

Bereidingswijze

  1. Kook de geschilde aardappels gaar. Bak de spekblokjes in een ruime pan. Fruit de knoflook en het uitje na 5 minuten mee. Leg er de Chinese kool op, sluit de pan af met het deksel en laat de groente op niet te hoog vuur in 5 minuten slinken. Roer er naar smaak wat sambal en een scheutje ketjap door. Pureer de aardappels met melk en kruidenstrooisel tot aardappelpuree. Schep de kool mix erdoor. Eet smakelijk!

Solo nieuwsbrief

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Dira op 18 februari 2014 om 22u33

Iets rare combinatie met die sambal oelek & ketchup ! Resultaat was toch lekker vanavond! Uiteindelijk niet veel werk!

Hoeveel sterren geef jij dit recept?