Recept 35*** (1 stem)

Japans gehaktbroodje van kip

Dit is een recept van

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Meng het kippengehakt met de gesnipperde prei, suiker, sojasaus, saké of sherry, gembersiroop, ei en paneermeel.
  2. Kneed met de handen tot een glad geheel en maak er vervolgens een platte koek van.
  3. Verhit de olie in een pan met anti-kleeflaag (of bak in de oven). Leg het gehakt erin en bak een viertal minuten tot de onderkant mooi gebruind is.
  4. Draai voorzichtig om en bestrooi meteen met sesam- of maanzaadjes, terwijl de gebakken kant nog heet is, anders kleven de zaadjes niet aan de koek.
  5. Laat nog verder een tiental minuten bakken tot het gehakt gaar is

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie