Altijd weten wat je gaat eten?
Jambalaya
Bereidingswijze
- Snij de worst in stukjes, bak 10 min in olie tot ze bruin zijn
- Schep uit met schuimspaan in een kom
- Snij de kipfilet in stukjes, kruid met peper en zout, bak in ongeveer 10 min bruin in zelfde pan
- Schep uit de pan en voeg bij worst
- Pel de uien en de look, hak fijn
- Snij de selder en de paprika in blokjes
- Stoof de ui aan tot glanzig, voeg look, selder, paprika, laurier, basilicum en cayennepoeder toe, stoof nog 5 min
- Voeg de rijst aan de groenten toe en roerbak 5 min
- Voeg de kip en de worst opnieuw toe
- Voeg de tomatensaus en de bouillon toe
- Breng aan de kook en laat dan 25 min pruttelen tot de kip gaar is
- Pel de scamp's, verwijder darmkanaal
- Roer er de tomatenpuree, de gehakte peterselie dooreen
- Voeg dit mengsel toe aan de jambalaya en dek de pan af
- Laat nog 5 min pruttelen
- Afkruiden met peper en zout, laurierblaadjes verwijderen
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?