Recept 05 (0 stemmen)

Jagerskip met rozemarijn

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Italiaanse vleesgerechten

tijd
75 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Pel en snijd de ui en de knoflook fijn. Snijd de bleekselderij, de wortels en de tomaten in stukjes. Ris de naalden van de takjes rozemarijn.
  2. Verhit de olie in een braadpan. Bak de stukken kip rondom bruin. Voeg de ui en de knoflook toe en bak ze zachtjes bruin. Voeg de selderij, wortels, wat zout en peper toe en bak 5 minuten zachtjes mee.
  3. Zet het vuur hoog, voeg de wijn toe en wacht tot de helft is verdampt. Voeg de tomaten en rozemarijn toe. Leg een deksel op de pan en stoof de kip in 1 uur gaar. Voeg tussentijds eventueel een scheutje heet water toe. Hak de peterselie fijn.
  4. Verdeel de kip over 4 borden. Bestrooi met de peterselie.
Tip

Voeg in plaats van tomaten een zak Bertolli Pastasaus Basilicum aan het gerecht toe. Maak de maaltijd compleet met vlindermacaroni en een gemengde salade.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie