Recept 05 (0 stemmen)

Jachtschotel

Dit is een recept van

tijd
60 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. - kook de aardappelen 20 minuten, verhit ondertussen 25 gr boter in de pan en bak het gehakt in 5 minuten rul
  2. - haal het vlees uit de pan, bak de uien in het braadvet in 6 minuten glazig, voeg dan de winterpeen en prei toe
  3. - laat op een laag vuur met deksel op de pan 8 minuten stoven
  4. - verwarm de oven voor op 190°C
  5. - doe het gehakt bij de groenten en breng op smaak met peper en zout, voeg het laurierblaadje, de peterselie en de bouillon toe, laat op een laag vuur stoven
  6. - giet de aardappelen af, verwarm de melk met 50 gr boter, schenk bij de aardappelenen stamp tot puree, breng op smaak met nootmuskaat, peper en zout
  7. - schep de puree in de braadpan op het vlees en de groenten, of doe alles in een ovenschaal
  8. - verdeel het paneermeel en het boterrestje hiervover
  9. - zet 20 minuten in de oven en serveer direct
  10. Best met een gietijzeren pot van 'le creuset'.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie