Recept 45**** (2 stemmen)

Jachtschotel van everzwijnragout

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

wild

tijd
60 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Het vlees door de bloem halen. De gesneden ui in de olijfolie licht fruiten, het vlees bijvoegen en circa 15 min aan alle kanten aanbakken, de wijn eraan toevoegen en de stukjes appel. Het bouillonblokje en een glas water, eventueel nog wat peper en zout, 60 min laten gaarstoven. De saus binden met boter-bloemmengsel.
  2. Opdienen met veenbessenmoes en doorgestoken appel
  3. Kan ook als voorgerecht opgediend worden op toast

Andere Solo-leden over dit recept (7)

Gepost door lieveke_4 op 21 december 2010 om 16u37

in plaats van witte of rode wijn, voeg ik chimay (donker) bier toe. Als bouillon gebruik ik wildfond (voor ongeveer 2 kg - 2 dl ) en voeg een weinig kersen of vgeenbessengelei toe. Eens de ragout bijna klaar, haal ik deze uit de kom en laat de jus inkoken en voeg er nadien opnieuw de ragout bij.

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?