Italiaanse vispakketjes met balsamicoazijn en olijven

2 (2)
60 min
Gemiddelde moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 160 °C. Was de aardappelen en snijd ze met schil in de lengte in kwarten. Snijd de olijven grof en hak de basilicum fijn.
  2. Doe de aardappelen in een ovenschaal samen met de takjes rozemarijn, tijm en een uitgeperst teentje knoflook. Giet de olijfolie erover en bak de aardappelen in 40 minuten gaar en goudbruin. Roer ze af en toe om.
  3. Knip vier grote stukken folie en leg in het midden van ieder stuk een kabeljauwfilet. Verdeel de olijven en basilicum over de vis en besprenkel elke portie met een eetlepel balsamicoazijn. Vouw de pakketjes netjes dicht zodat er geen sappen uit kunnen lopen.
  4. Zet de vispakketjes de laatste 15 minuten bij de aardappelen in de oven.
  5. Haal de vis voorzichtig uit de pakketjes en schep de porties op 4 borden met de aardappeltjes ernaast. Serveer er een frisse groene salade bij.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?