Italiaanse stoofschotel met gnocchi, groenten en balletjes

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verhit 1 el van de olijfolie in een braadpan met zware bodem en roerbak de groenten en knoflook snel in 3 minuten.
  2. Voeg de groentebouillon, pastasaus, kruiden, suiker en zout en peper toe en breng het geheel aan de kook. Verlaag het vuur, roer de gnocchi erdoor en laat het gerecht afgedekt 6 minuten koken.
  3. Verhit ondertussen de rest van de olijfolie in een koekenpan en bak de vega-balletjes in 5-6 minuten rondom bruin.
  4. Verdeel het gerecht en de vega-balletjes over de borden, en garneer elke portie met verse basilicumblaadjes en geschaafde Parmezaanse kaas.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?