Recept 05 (0 stemmen)

Italiaanse schotel

Dit is een recept van

tijd
40 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Bak de chipolata's in een pan lekker bruin, laat ze goed doorbakken. Ondertussen bereid je je groenten voor en je tomatensaus. Verse tomaten gestoomd , verse paprika's in kleine stukjes, champignons en verse kleine stukjes wortel erbij, goed opkruiden met zout, italiaanse kruiden en laten garen in je tomatensaus, voor de kleur kan je wat tomatenpasta toevoegen of een potje tomatensaus. Terwijl je de saus goed gaat laat worden, zeker voor de groenten erin, neem je de chipolata's en doe je ze in stukjes van ongeveer een twee centimeter. Als de saus klaar is meng je die stukjes onder de saus en breng je het water aan de kook voor je pasta, bij voorkeur spirelli of penne. Pasta koken. Saus op het bord garneren, met de pasta en smakelijk.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Theoke_1 op 23 mei 2009 om 22u45

kun je me de benodigdheden er ook bij zetten? Alvast bedankt

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie