Recept 05 (0 stemmen)

Italiaanse salade met mozzarella en parmaham

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

SAPPIGE SALADES

tijd
20 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Snij de mozzarella in repen.
  2. Maak een marinade van de azijn, olie, peper, zout, honing en tijm.
  3. Laat de mozzarella hier plm. 1 uurtje in marineren.
  4. Rooster de walnoten in een droge koekenpan .
  5. Snij de plakken ham in vieren.
  6. Verdeel de sla over de borden.
  7. Was de kerstomaatjes en snij deze in partjes.
  8. Bereidingswijze
  9. Rol de mozzarella in de parmaham.
  10. Snij de overgebleven repen in kleine blokjes.
  11. Leg de rolletjes op de sla op het bord.
  12. Maak een stapeltje van de overgebleven blokjes in het midden van het bord.
  13. Garneer met geroosterde walnoten en kerstomaatjes.
  14. Verdeel de overgebleven marinade over de salade.
  15. Eventueel wat crema balsamico erover, staat altijd leuk.
  16. Serveertips
  17. Heerlijke voorgerecht of lunchgerecht

Bron: Smulweb PWiggers

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie