Recept 55***** (2 stemmen)

Italiaanse salade à la Véronique

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Slaatjes

tijd
15 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Maak een vinaigrette van de volgende ingrediënten :
  2. Meng olijfolie samen met de vloeibare honing en de balsamicoazijn en doe er de graantjesmosterd bij. Kruid met peper van de molen en weinig zout.
  3. Proef de vinaigrette af en voeg eventueel nog wat van de verschillende ingrediënten toe naar smaak.Schik op een bord de soorten sla en leg er de ham bij. Ook de zongedroogde tomaatjes en wat blaadjes basilicum.
  4. Doe er dan ook de geroosterde pijnboompitten bij.
  5. Drapeer er nu wat vinaigrette over en de Parmezaanse kaasschilfers.
  6. Doe hierover nog wat peper van de molen.Dien op met de krielaardappeltjes en stokbrood
  7. Geniet van deze zomerse salade. Smakelijk.

Andere Solo-leden over dit recept (4)

Gepost door Love to Cook op 03 september 2012 om 10u00

Hallo Véronique, Dank je wel voor je reactie. Ik denk aan ca 50 gram rucola en 150gr sla naar keuze met de andere heerlijke ingrediënten lijkt me dat rijkelijk vldoende. Groetjes Love to Cook

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie