Recept 05 (0 stemmen)

Italiaanse rijstschotel

Dit is een recept van

tijd
25 min
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Breng het water met het bouillonblokje en het geconcentreerd tomatenpureaa aan de kook, samen met de rijst. Kook de rijst beetgaar (± 15 à 18 minuten). Wel af en toe omroeren, zodat het niet kan aanbranden.
  2. Ondertussen het gehakt, de in schijfjes gesneden champignons en de look goed afbakken. Kruiden met peper en zout.
  3. Eens de rijst gaar is, doe dan het gehakt en de champignons erbij. Roer goed om. Kruid met oregano (of met provencaalse kruiden). Roer alles nog eventjes goed door elkaar. Laat nog een minuutje pruttelen en klaar!

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?