" Italiaanse Liefde "

Ingrediënten voor 6 personen

Bereidingswijze

  1. Doe de mascarpone in een kom en klop met een garde los. Voeg de advocaat en de boerenjongens toe en meng voorzichtig door elkaar.
  2. Verdeel het over 6 mooie glaasjes en zet afgedekt in de koelkast tot je het serveert.
  3. Klop de slagroom stijf met het vanille extract en suiker naar smaak.
  4. Schep vlak voor het serveren nog een lepeltje boerenjongens erover en garneer met een flinke toef slagroom. Steek er eventueel een chocolaatje in.
  5. Variatie
  6. Benodigdheden: (4 personen)
  7. - 50 g rozijnen
  8. - 6 bitterkoekjes
  9. - 1 dl Amaretto
  10. - 250 g Mascarpone
  11. - 2 dl advocaat
  12. - 4 Piroulines
  13. Bereidingswijze:
  14. Doe de rozijnen in een kom en voeg hier de in stukjes gesneden bitterkoekjes bij. Schenk de Amaretto erbij en laat ca. 10 min. wellen. Roer in een andere kom de Mascarpone en de advocaat tot een egale massa. Voeg rozijnen, bitterkoekjes en amaretto toe en schep goed door elkaar. Verdeel de crème over 4 coupes en zet ca. 1 uur in de koelkast. Garneer Italiaanse Liefde met Piroulines.
  15. Bron Caroline Brouwer

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?