Recept 05 (0 stemmen)

Italiaanse Kruidenboter

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Leg de roomboter in een schaaltje of kommetje, en zet het schaaltje of kommetje in warm water zodat de boter langzaam kan smelten.
  2. Bereidingswijze
  3. Snijd de kruiden fijn en voeg toe aan de gesmolten boter. Wees niet te zuinig met de kruiden! Daar kan je gerust lekker veel van indoen. Pers de knoflook fijn en voeg eveneens toe. Doe de druppels citroensap erbij en maak af met fijngemalen zwarte peper/knoflookmix en een snufje zout. Niet teveel zout! Pureer het geheel met de staafmixer en zet dan in de koelkast om weer op te stijven. Doordat je het gepureerd hebt, heb je een heerlijke gladde kruidenboter zonder stukjes.
  4. Serveertips
  5. Met Ciabattabrood of gewoon stokbrood.
  6. Erg lekker

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?