Recept 45**** (13 stemmen)

Italiaanse kalfsschnitzels met verse tomatensaus

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Pasta

tijd
20 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Spreid de schnitzels uit en wrijf ze in met zout en peper.
  2. Leg de blaadjes salie erop en dek ze af met een plakje ham. Laat dit 5 minuten liggen.
  3. Pel en ontpit de tomaten en snijd het vruchtvlees in blokjes.
  4. Strooi er wat zout en peper over.
  5. Verwarm de Solo in een pan en leg de schnitzels op de hamkant erin.
  6. Bak ze 3 minuten, keer ze en bak ook de onderkant 3 minuten.
  7. Schenk de vermout langs de rand van de pan erbij en laat de schnitzels nog 2-3 minuten zachtjes sudderen en laat het vocht verdampen.
  8. Leg de kalfsschnitzels op vier warme borden.
  9. Schep de tomaten door het stoofvocht en verwarm het geheel 2-3 minuten op hoog vuur tot een dikke rulle saus ontstaat.
  10. Schep de saus over de kalfsschnitzels.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (4)

Gepost door hildeDP op 10 maart 2014 om 15u52

Goede tips

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?