Recept 05 (0 stemmen)

Italiaanse groentensoep

Dit is een recept van

tijd
40 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Pel en snipper de ui en knoflook, schil de wortelen met een dunschiller en snij vervolgens in blokjes, kuis de selder en snij in boogjes.
  2. Verhit 1 el olijfolie en 1 el solo in een soepketel en stoof er de ui, knoflook, spekblokjes, wortelen en selder in aan.
  3. Spoel ondertussen de tomaten en courgette, snij de tomaten in stukjes en de courgette in blokjes en voeg ze toe aan de andere groenten, laat 3 à 4 minuten meestoven.
  4. Laat de bonen uitlekken en spoel ze onder stromend water, snij de savooikool in reepjes, doe ze bij de rest van de groenten en overgiet alles met de bouillon.
  5. Kruid het geheel met pezo en laat 8 à 10 minuten koken, de groenten moeten nog knapperig zijn.
  6. Verdeel de soep over warme soepkommen en werk af met een koffielepel groene pesto.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie