Recept 05 (0 stemmen)

Italiaanse gehaktsaus a là bolognese

Dit is een recept van

tijd
40 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Benodigdheden:
  2. 1 ui
  3. 2 tenen knoflook
  4. 1groentepakket voor macaroni
  5. 50 gram boter
  6. 500 gr rundergehakt
  7. 2 blikjes tomatenpuree
  8. 3 dl vleesbouillon
  9. 1 el Italiaanse kruiden
  10. Bereiden:
  11. Pel en snipper de ui en de knoflook. Verhit de boter in de pan en bak het gehakt rul. Voeg de ui, de knoflook en het groentepakket toe. Bak dit even op hoog vuur. Na ca 2 minuten voeg je de tomatenpuree toe die je vervolgens een minuut laat meebakken. Voeg de bouillon toe en de Italiaans kruiden. Laat de saus nog ca 30 minuten sudderen. Serveer dit met pasta of gebruik het in de lasagne.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie