Recept 55***** (1 stem)

Italiaanse Gehaktballen in tomatensaus

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Hier

tijd
40 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Holland meets Italia! Bijna iedereen is dol op gehaktballen in tomatensaus, heerlijk bij zowel rijst als pasta.
  2. Meng gehakt, paneermeel, ei, Parmezaanse kaas en zout en peper in een grote kom. Draai ballen (formaat golfbal) met natte handen, leg ze op een bord en laat ze ten minste een half uur in de koelkast opstijven. Breng de tomatensaus aan de kook, roer de melk erdoor en laat de ballen per 3 of 4 tegelijk voorzichtig in de saus glijden. Verlaag het vuur, leg een deksel op de pan en laat de gehaktballen in 30 minuten garen, maar roer voorzichtig halverwege de kooktijd.
  3. Serveer met gekookte pasta of rijs met een frisse salade.

Bron: Vriendin.nl

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie