Recept 05 (0 stemmen)

italiaanse cordon blue (recept peppe giacomazza)

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Overige Italiaans

tijd
45 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. maak de aardappelblokjes. Verwarm de oven voor op 220°C
  2. Spoel de aardappelen af onder koud water. Laat de schil eraan en snij in blokjes. Leg de aardappelblokjes in een ovenschaal. Breng op smaak met peper en zout en giet er een flinke scheut olijfolie over. Doe er de tijm; oregano, en knoflook bij. Meng goed en zet 30 minuten in de voorverwarmde oven.
  3. Maak de cordon bleu. Leg op elk kalfslapje een plakje ham en fontinakaas.Vouw de kalfslapjes dubbel en kruid aan beide kanten met peper en zout. Wentel het vlees door de bloem. Smelt een klontje boter en een scheutje olijfolie in de pan en bak de kalfslapjes goudbruin. Blus met een scheut witte wijn en laat even inkoken. Giet de bouillon erbij. Leg op elk kalfslapje 2 blaadjes salie, zet het deksel op de pan en laat 5 minuten inkoken op een halfhoog vuur.
  4. Voor de afwerking : verdeel de aardappelblokjes over voorverwarmde borden. Leg het vlees ernaast, lepel er wat saus over en werk af met versgemalen zwarte peper.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie