Italiaanse broodrolletjes

Ingrediënten voor 2 personen

Bereidingswijze

  1. Restje zongedroogde tomaatjes en pesto wat doe je daar mee om het op te werken? Tosti? Ja, maar dan opgerold, En zo werd dit recept geboren. Nu moet ik eerlijk bekennen, dat ik te weinig pesto meer had om 4 sneetjes te besmeren. Dus dan maar 2 gemaakt zonder de zongedroogde tomaatjes en pesto. Proeven wat wij het lekkerst vinden.
  2. Rol de sneetjes brood met de deegroller flink wat dunner uit. Besmeer ze met een laagje pesto. Leg daarop de reepjes tomaatjes. Dan volgt de plak kaas en dit geheel rollen we zo strak mogelijk op.
  3. Dan wikkelen we 2 of 3 plakjes katenspek eromheen en zetten het indien nodig met een cocktailprikker vast.
  4. Stel de oven in op de hoogste stand en vlij de rolbroodjes op een stuk bakpapier. Zet ze in de oven totdat het spek knapperig is en de kaas licht gesmolten. In het recept heb ik 10 minuten aangegeven, maar ik moet eerlijk toegeven, dat ik niet op de tijd heb gelet, maar wel op het proces in de oven.
  5. Ze waren perfect en met pesto en tomaat waren favoriet.
  6. Op de foto zijn dat de rolletjes met 3 plakjes katenspek.
  7. Maar zeg nou zelf dit is toch veel leuker dan in platte vorm als tosti.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?