Italiaanse boontjes ovenschotel

Ingrediënten voor 2 personen

Bereidingswijze

  1. Maak de boontjes schoon, was ze en snij ze in tweeën of in drieën. Kook ze 10 minuten en spoel ze koud. Zet ze opzij.
  2. Rul het gehakt in een halve el olie. Fruit de ui, peper en de knoflook mee. Voeg de boontjes, tomatenpuree, water, Italiaanse kruiden ,peper en zout toe. Laat dit enkele minuten op een zacht vuurtje pruttelen.
  3. Doe dit gehaktprutje in een oven schaal. Dek af ( dakpansgewijs) met de aardappelschijfjes. Bestrooi de schotel met kaas en zet de schotel 30 minuten in het midden van een voorverwarmde oven van 200 graden.( hete lucht 180 graden)
  4. Werk af met wat peterselie en geniet van een eenvoudige maar heerlijke maaltijd.

Tip

Ik nam een restje 30 + kaas. Deze smelt niet mooi en dat is op de foto te zien. Neem voor een mooier resultaat volvette kaas.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?