Recept 05 (0 stemmen)

Italiaanse boontjes ovenschotel

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

OHHH OVERHEERLIJKE OVENSCHOTELS

tijd
40 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Maak de boontjes schoon, was ze en snij ze in tweeën of in drieën. Kook ze 10 minuten en spoel ze koud. Zet ze opzij.
  2. Rul het gehakt in een halve el olie. Fruit de ui, peper en de knoflook mee. Voeg de boontjes, tomatenpuree, water, Italiaanse kruiden ,peper en zout toe. Laat dit enkele minuten op een zacht vuurtje pruttelen.
  3. Doe dit gehaktprutje in een oven schaal. Dek af ( dakpansgewijs) met de aardappelschijfjes. Bestrooi de schotel met kaas en zet de schotel 30 minuten in het midden van een voorverwarmde oven van 200 graden.( hete lucht 180 graden)
  4. Werk af met wat peterselie en geniet van een eenvoudige maar heerlijke maaltijd.

Bron: Eigen recept en foto

Tip

Ik nam een restje 30 + kaas. Deze smelt niet mooi en dat is op de foto te zien. Neem voor een mooier resultaat volvette kaas.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie