Recept 45**** (4 stemmen)

Italiaanse Bolognese Wraps

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

warps

tijd
15 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Was de ijsbergsla en snijd in reepjes. Pel de ui en snijd deze in ringen. Maak de paprika’s schoon en snijd in ringen.
  2. Verwarm de olie in een koekenpan en bak het gehakt los. Voeg het bouillonketeltje, 100 ml water en de pastasaus toe. Breng de saus al roerend aan de kook en laat 5 minuten op matig vuur doorkoken.
  3. Verwarm ondertussen de tortilla’s volgens de aanwijzingen op de verpakking. Beleg de warme tortilla’s met ijsbergsla, ui en paprika. Verdeel het Bolognese gehakt erover en rol de tortilla’s op. Snijd de tortilla’s schuin doormidden en serveer op een schaal.
Tip

Maak van de rest van de krop ijsbergsla een salade bij de wraps: Snijd de ijsbergsla in grove stukken. Halveer 100 g kerstomaatjes en meng dit door de ijsbergsla. Maak de salade af met een dressing van 3 eetlepels olijfolie en 1 eetlepel balsamico azijn.

Ingrediëntenvoor 4 personen

  • 1 derde krop ijsbergsla
  • 1 ui
  • 1 rode paprika
  • 300 g rundergehakt
  • 2 eetlepels olie
  • 1 Knorr Bouillonketeltje Vlees
  • 1 zak Bertolli pastasaus Pittig
  • 1 pak tarwe tortilla’s

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door Bernetie op 29 juli 2014 om 20u06

Mmmm,het klinkt goed en ook mooi en gezond. Heb al veel van dit soort recepten gelezen maar nog nooit klaargemaakt.

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie