Italiaanse bol met gorgonzola, peer, honing, walnoten en rucola

Gepost door Bertolli.

3 (3)
0 min

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. • Snijd elke Italiaanse bol doormidden.
  2. • Bestrijk de onderste helften met een laagje zachte Bertolli met olijfolie en boter.
  3. • Schil de peren, verwijder de klokhuizen en snij ze in fijne schijfjes. Beleg hiermee elk broodje.
  4. • Verkruimel de gorgonzola gelijkmatig over de peren.
  5. • Druppel wat vloeibare honing over de gorgonzola.
  6. • Hak de walnoten en bestrooi er de gorgonzola mee.
  7. • Werk af met een paar blaadjes rucola en sluit de broodjes.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?