Recept 55***** (1 stem)

Italiaanse biefstuk met prei en kappertjes

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Overige Italiaans

tijd
15 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Verwarm de grill voor op de hoogste stand.
  2. Kook de pasta gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af.
  3. Halveer de tomaten en bestrooi ze met de rozemarijn en wat peper en zout naar smaak.
  4. Verwarm 3 el vloeibare margarine in een wok of hoge koekenpan en roerbak de stukjes biefstuk hierin gedurende 2 minuten. Voeg de prei toe en roerbak nog 2 minuten.
  5. Voeg het druivensap toe en breng aan de kook. Voeg het Knorr Bouillonketeltje Italiano toe, en roer tot het is opgelost.
  6. Roer er 3-4 el Maïzena door om de saus mooi te binden, warm 1 minuut door.
  7. Grill de tomaten ca. 2 minuten onder de hete grill.
  8. Voeg de kappertjes toe aan de Italiaanse biefstuk. Breng eventueel op smaak met wat peper.
  9. Verdeel de vlinderpasta over 4 borden en schep de Italiaanse biefstuk en de gegrilde tomaten ernaast.
Tip

Tip: Ook lekker met mals lams- of kalfsvlees.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Marceli op 19 maart 2015 om 17u34

Dit is ons avondmaal geworden en 't was .... héél lekker!

Gepost door Solo op 31 maart 2015 om 09u12

Leuk om te horen, dankjewel!

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie