Recept 55***** (2 stemmen)

Italiaanse aubergineschotel

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Overige Italiaans

tijd
20 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Hak de ui en de teentjes knoflook fijn. Snijd de witte selder, de aubergine en de tomaten in stukken. Snijd de worst in schuine stukjes. Doe een flinke scheut extra vergine olijfolie in een pan en fruit hierin de ui en de knoflook. Voeg vervolgens de stukken witte selder, aubergine en tomaat toe en roer goed om. Zet het vuur lager en laat het zachtjes gaar worden.
  2. Rooster ondertussen in een droge koekenpan de pijnboompitten tot ze goudbruin zijn.
  3. Voeg vervolgens de stukken worst en de olijven toe aan het groentemengsel en laat ze 5 minuten mee pruttelen. Meng in een kommetje de olijfolie met de balsamicoazijn en de poedersuiker en giet dat over de groentemix in de pan. Roer het gerecht nog even goed om en verdeel het over 4 borden. Strooi als laatste de geroosterde pijnboompitten erover en serveer direct.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie