Italiaans gehaktbrood

Een gezond recept voor de slowcooker, gehaktbrood met een Italiaanse twist.

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Voeg in een grote kom het gehakt, eieren, courgette, Parmezaanse kaas, peterselie, knoflook, balsamicoazijn, oregano, uienpoeder, zout en peper toe en meng grondig met je handen om te mengen.
  2. Bekleed de onderkant van een grote slowcooker met dubbel gevouwen aluminiumfolie, Zorg ervoor dat je flappen maakt, zodat je het gehaktbrood gemakkelijk kan optillen zodra het klaar is. Doe de olijfolie over de bodem van het aluminiumfolie.
  3. Doe het mengsel in slowcooker en vorm het met je handen tot gehaktbrood. Dek af en bak op Laag gedurende 6 uur of op Hoog gedurende 3 uur.
  4. Verdeel de ketchup over gehaktbrood en bestrooi met kaas. Dek af en bak tot de kaas gesmolten is, ongeveer 5 minuten. Haal gehaktbrood uit de slowcooker, Garneer met peterselie, snijd in 10 plakjes en serveer met pasta.
  5. Calorieën 214 - Vet 12,4g - Cholesterol: 97,5mg - Natrium: 310,9 mg - Koolhydraten: 3,4g - Vezels: 0,1 g - Eiwit: 20,7 g

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?