Recept 05 (0 stemmen)

INVOLTINI MET KAAS EN FIJNE KRUIDEN

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Vlees

tijd
40 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Was de varkensfiletlapjes en dep droog. Besprenkel de lapjes met 2 koffielepels olie en kruid met peper en zout.
  2. Was de salieblaadjes en schud droog. Snij ze in fijne reepjes. Leg de salie, gekookte ham, en de in plakjes gesneden weight watchers belegen na elkaar op het vlees en plooi dicht. Eventueel vastprikken met houten prikkertjes, zodat het vlees tijdens het bakken niet openvalt.
  3. Olijfolie opwarmen in de pan. Het vlees langs beide kanten kort, maar krachtig braden. Het vlees uit de pan halen, even laten rusten en halveren, zodat men de vulling van salie , ham en weight watchers belegen kan zien. Serveer met slaatje of dipsausje.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?