Indonesische salade met spinazie en taugé

Deze Indonesische salade met spinazie en sojascheuten heeft een heerlijke crunch en superveel smaak. Zalig bij de BBQ of zo, als lunch.

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Was alle groenten.
  2. Snij de prinsessenbonen in stukjes van 5 centimeter.
  3. Kook ze zo'n 5 minuten maar houd ze knapperig.
  4. Hak de maïs in stukken en de paprika en de ui in dunne repen.
  5. Meng alle groentes in een kom.
  6. Snij het ei en leg het erbovenop.
  7. Verhit de Solo in een pannetje.
  8. Voeg de specerijen toe en roer gedurende 2 minuten om.
  9. Doe de azijn, het water, de suiker en het zout erbij.
  10. Laat afkoelen en schenk over de salade. Garneer met wat plukjes koriander.

Tip

Je boontjes in deze Indonesische salade frisgroen houden? Laat ze meteen na het koken schrikken onder ijskoud water.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?