Ingrediënten voor 2 personen
- 4 Tortilla's (wraps)
- 350 gr kipfilet
- 4 teentjes knoflook, uitgeperst
- 80 gr bloem
- 1 ui , klein
- 2 el Sambal oelek
- 5 el ketjap manis
- 1 el azijn
- 1 el bruine suiker
- 100 gr taugé
Bereidingswijze
- Snijd de kipfilet in smalle reepjes en doe deze in een kom. Meng 1 teen knoflook en de bloem door de kip
- Bak de kipfilet in een pan met olie goudbruin. Laat de kipfilet uitlekken op keukenpapier
- Bak in dezelfde pan de ui glazig
- Voeg de overige knoflook toe samen met de sambal, ketjap, bruine suiker en azijn en breng dit geheel aan de kook.
- voeg dan de taugé toe en laat het geheel nog 2 minuten sudderen. Roer de kip er door en draai het vuur uit. Verwarm ondertussen de tortilla's volgens de aanwijzingen op de verpakking
- Beleg de tortilla's met het kipmengsel en rol het geheel op
Tip
serveer het geheel met een frisse salade
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?