Recept 05 (0 stemmen)

Indische velouté met kip en ananas

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Gevogelte

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Doe de olie in een stoofpan en fruit er de grof gehakte ui in op zacht vuur. 2.Snij ondertussen het vruchtvlees van de ananas in blokjes. Snij de banaan en de geschilde appel in stukjes. 3.Bestrooi de ui met het kerriepoeder, roer 1 min., voeg dan het fruit toe. Laat 5 min. stoven, doe er dan het warm water en de verkruimelde bouillonblokjes bij. Breng aan de kook, zet een deksel op de pan en laat 10 min. sudderen. 4.Mix de soep, voeg de kokosmelk en de in fijne reepjes gesneden kipfilet toe. Laat nog 5 min. sudderen en breng op smaak met peper en zout. 5.Serveer goed warm, bestrooid met de grof gehakte cashewnoten en koriander. Dien op met naanbrood.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?